Close
(0) Producten
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
CATEGORIEËN
  Filters
  Voorkeuren
  Zoek

  Garantie

   

  Garantie

  Welkom op onze garantiepagina voor gereedschappen. We begrijpen hoe belangrijk het is om te weten dat uw investering in hoogwaardige gereedschappen gedekt is door een betrouwbare garantie. Bij GBI van den Broek staan we volledig achter de kwaliteit van onze producten en willen we ervoor zorgen dat u met vertrouwen kunt werken.

  Onze Garantiebelofte
  Bij GBI van den Broek bieden we een robuuste garantie op al onze gereedschappen. We streven naar 100% klanttevredenheid en willen ervoor zorgen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop. Hier zijn enkele kernpunten van onze garantiebelofte:
  1. Kwaliteitsgarantie: We staan achter de kwaliteit van onze gereedschappen. Als u ooit een defect product ontvangt of als het gereedschap binnnen de garantieperiode gebreken vertoont als gevolg van fabricagefouten, zullen we het kosteloos repareren of vervangen.
  2. Garantieperiode: De garantieperiode kan variëren afhankelijk van het specifieke gereedschap dat u heeft gekocht. Raadpleeg de productdocumentatie of neem contact met ons op voor specifieke details over de garantieperiode van uw gereedschap.
  3. Eenvoudige Garantieclaims: Als u een garantieclaim wilt indienen, kunt u hier contact met ons opnemen. Ons team zal u begeleiden bij het proces om ervoor te zorgen dat uw claim snel en efficiënt wordt afgehandeld.
   
  Wat valt er niet onder de garantie?
  Hoewel we streven naar een uitgebreide dekking van onze garantie, zijn er enkele situaties waarin de garantie niet van toepassing is:
  > Normale slijtage van gereedschappen door regelmatig gebruik.
  > Schade als gevolg van misbruik, verkeerd gebruik of onjuiste opslag van het gereedschap.
  > Wijzigingen of reparaties uitgevoerd door niet-geautoriseerde servicecentra.
   
  Registreer uw gereedschap
  Sinds de intrede van de privacywet mogen wij uw gereedschappen niet zelf meer aanmelden. Voor de de langste garantieperiode zal u dus zelf u gereedschap moeten registreren bij het desbetreffende merk, dit kan u doen door onderaan de pagina te klikken op het logo van het merk. Deze zal u verwijzen naar de registratiepagina van het desbetreffende bedrijf. 
  Let op, garantieperiodes kunnen per merk verschillen. Echter zal de garantieperiode meestal rond de 30 dagen zijn.
   
  Contacteer Ons
  Als u vragen heeft over onze garantie of als u een garantieclaim wilt indienen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om u te helpen en ervoor te zorgen dat u optimaal kunt profiteren van uw gereedschap.
  Klik hier om contact met ons op te nemen.
  Bij GBI van den Broek zijn we er trots op dat we hoogwaardige gereedschappen leveren en dat we ons inzetten voor de tevredenheid van onze klanten. U kunt met vertrouwen werken met gereedschappen die worden gedekt door onze garantie.